Перегляд за Автор "Дідух, Н.А."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДипломний проект бакалавра за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» - важливий етап у формуванні професійних компетенцій висококваліфікованого фахівця(2013) Дідух, Н.А.; Шарахматова, Т.Є.Професійні компетенції – це здатність суб’єкта професійної діяльності виконувати роботу у відповідності з посадовими вимогами. Останні являють собою завдання та стандарти їх виконання, прийняті в організації або галузі. Дана точка зору співзвучна позиції представників британської школи психології праці, які притримуються функціонального підходу, згідно з яким під професійними компетенціями розуміють здатність діяти у відповідності зі стандартами виконання роботи.
- ДокументДосвід підготовки магістрів на кафедрі ТМ и СХП(2009) Дідух, Н.А.; Лисогор, Т.А.; Величко, Л.О.
- ДокументОптимізація самостійної роботи студентів як фактор становлення професійної компетенції майбутніх фахівців спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки молока»(2013) Дідух, Н.А.; Дюдіна, І.А.Підвищення якості підготовки сучасних фахівців зі спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки молока» можливе тільки через своєчасне оновлення параметрів якості навчання. Традиційні форми самостійної роботи студентів, що зорієнтовані на розвиток пам’яті, а не на застосування знань у різних умовах, повинні сьогодні замінюватись на перспективні дослідницькі методи, які спрямовані на розвиток інтелекту сучасного студента, на здатність активного використання ним набутих знань і умінь.
- ДокументОсвіта, наука, практика – гарантія підготовки висококваліфікованих фахівців(2009) Шарахматова, Т.Є.; Дідух, Н.А.; Могилянська, Н.О.
- ДокументСучасні інноваційні технології навчання при підготовці фахівців за напрямом 6.05170101 «Харчові технології та інженерія»(2013) Дідух, Н.А.; Скрипніченко, Д.М.; Ізбаш, Є.О.Оновлення галузей харчової та зернопереробної промисловості в умовах ринкової економіки обумовлює посилену увагу випускових кафедр провідних ВНЗ до проблеми професійної підготовки фахівців за напрямом «Харчові технології та інженерія», формування в них професійних компетенцій. Стійкий розвиток інноваційної діяльності в освіті має розглядатися як процес відтворення людського капіталу на розширеній та інноваційній основі, що дає більший прибуток роботодавцям, ніж використання матеріального капіталу.