Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дідик, О. В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Напрямки виробництва комбінованих кисломолочних продуктів з пробіотичними властивостями і збалансованим складом харчових нутрієнтів
    (2016) Ткаченко, Н. А.; Копійко, А. В.; Лукіна, Л. А.; Дідик, О. В.
    Оскільки молочні продукти входять до щоденного раціону харчування людини у будь-якому віці, виробництво комбінованих харчових продуктів на молочній основі або із використанням молочної сировини і заквашувальних культур є актуальним і своєчасним.
  • Документ
    Технології ферментованих молочно-вівсяних продуктів зі збалансованим складом харчових нутрієнтів
    (2016) Дідик, О. В.
    Метою поданої роботи стала розробка технологiй ферментованих молочно­-вiвсяних продуктiв зi збалансованим складом основних харчових нутрієнтiв (бiлкiв, жирiв, вуглеводiв) та пробiотичними властивостями.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок