Перегляд за Автор "Дудлєва Діана"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДиверсифікація діяльності підприємств кондитерської галузі України(ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2024) Дудлєва ДіанаКРМ містить 87 сторінку, 18 таблиць, 3 рисунки, список використаних джерел з 34 найменувань, 14 додатків. Метою виконання роботи є розробка шляхів підвищення ефективності діяльності підприємств шляхом диверсифікації. Об’єктом дослідження є процеси диверсифікації діяльності підприємств. Предметом дослідження є шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств через реалізацію стратегії диверсифікації. Завданнями роботи передбачено провести критичний аналіз визначень категорії «диверсифікація» вітчизняними та закордонними науковцями; дослідити види та форми диверсифікації діяльності підприємств; провести діагностику сучасного стану ринку кондитерських виробів України та визначити проблеми розвитку; провести техніко-економічний та фінансовий аналіз показників діяльності підприємств кондитерської галузі України; запропонувати заходи з підвищення ефективності діяльності підприємств через реалізацію стратегії диверсифікації. За результатами виконаної роботи сформульовані пропозиції з підвищення ефективності діяльності підприємств кондитерської галузі України. Отримані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської галузі України.