Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дубцова, Світлана"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології білих сухих столових вин Закарпаття за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2021) Дубцова, Світлана
    Дубцова Світлана Олександрівна «Удосконалення технології білих сухих вин Закарпаття за допомогою методів сенсорного аналізу», науковий керівник, д.т.н., Каменева Наталія Валеріївна . Кваліфікаційна робота складається з 106 сторінок друкованого тексту, вона містить 6 розділів, 15 слайдів ілюстративного матеріалу, 17 таблиць, 3 рисунків, список використаної літератури з 29 найменувань та 3 додатків. Закарпаття – лідер з виробництва вина в Україні, зараз нараховується близько 150 виноробів (в основному крафтових). Має 12 агрокліматичних зон і великий потенціал для виготовлення саме якісних білих українських вин. В умовах. коли збільшується кількість прихильників українського вина, та збільшується доля загального об’єму виробництва і білих сухих вин, дуже важливо слідкувати за якістю продукції, особливо в умовах, коли сама виноробна галузь в Україні тільки розвивається, але вже зараз є дуже конкурентною. Метою роботи є удосконалення технології білих сухих столових вин Закарпаття за допомогою методів сенсорного аналізу. У роботі надана історія та сучасний стан виробництва білих сухих столових вин Закарпаття; аналіз стану ринку щодо виробництва білих сухих вин Закарпаття; огляд нормативної документації, що регулює вимоги до органолептичних показників білих сухих вин; аналіз технології виробництва білих сухих вин; розробка протоколу та формування робочої панелі для дослідження; результати дослідження та обробка результатів; удосконалена технологія виробництва білих сухих столових вин Закарпаття за допомогою методів сенсорного аналізу. Розраховано інноваційний бюджет з удосконалення технології білих сухих столових вин Закарпаття. Для удосконалення вина запропоновано контроль у ході виробництва на всіх етапах, дотримання норм виробничої гігієни, рекомендації з використання бочки при витримці білих сухих вин .

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок