Перегляд за Автор "Дубина, А. А."
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ124443 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою «Потасіум-мікс»(2018) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Вікуль, С. І.; Дубина, А. А.Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою, що містить гранатовий сік, яка відрізняється тим, що вона додатково містить грейпфрутовий, яблучний, гарбузовий та буряковий соки-фреш.
- Документ132349 Продукт швидкого приготування для вагітних "Зернятко"(2019) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Дубина, А. А.; Землякова, О. В.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити продукт швидкого приготування для вагітних, в якому шляхом заміни фітокомпонента та введення нових компонентів забезпечити підвищення вмісту біологічно активних речовин, фолієвої кислоти та покращення споживчих властивостей.
- Документ143584 Композиція інгредієнтів для приготування молочно-рослинного коктейлю "Морквяний вибух"(2020) Козонова, Ю. О.; Дубина, А. А.; Гудзь, Я. О.Композиція інгредієнтів для приготування молочно-рослинного коктейлю, що містить банан і молоко, яка відрізняється тим, що вона додатково містить морквяний фреш, а як молоко використовують вівсяне молоко.
- ДокументВплив іонів важких металів на здоров'я людини(2017) Новосельцева, В. В.; Дубина, А. А.
- ДокументВторинна сировина як джерело мікронутрієнтів для здорового харчування(2022) Дубина, А. А.Здорове харчування на сьогодні передбачає наявність у достатній кількості всіх мікронутрієнтів, що забезпечить нормальний метаболізм в організмі людини та засвоєння збалансованої кількості макронутрієнтів. Використання пивної дробини у виготовленні різних кулінарних страв і виробів дозволить створити збалансовані харчові продукти.
- ДокументЗастосування математичного моделювання при вдосконаленні рецептури здоби з додаванням ягідних порошків для підвищення харчової цінності продукту(2022) Дубина, А. А.; Тележенко, Л. М.
- ДокументОсобенности рецептуры иммуностимулирующего напитка с повышенным содержанием калия(2017) Дубина, А. А.; Дзюба, Н. А.Целью работы было математически смоделировать рецептуру иммуностимулирующего напитка с повышенным содержанием калия.
- ДокументРозробка рецептури та оцінка якості мафіну «Бульбашка»(2018) Дубина, А. А.; Дзюба, Н. А.Метою роботи було отримання характеристики рівня якості нового виду борошняних кондитерських виробів з біопротекторними властивостями одним узагальненим показником; провести комплексну оцінку виробу, яка врахує усі вимоги до органолептичних, фізичних показників, показників харчової і біологічної цінності та показників безпеки; визначити критичні параметри зберігання.
- ДокументРозробка рецептури та оцінка якості мафіну «Насінинка»(2019) Дубина, А. А.Метою роботи було розробити композицію інгредієнтів для виробництва борошняного кондитерського виробу зі збалансованим білково-жировим складом.
- ДокументРозробка рецептури та оцінка якості мафіну бананового «gluten-free»(2019) Дубина, А. А.Мета роботи – розробити рецептуру безглютенового борошняного кондитерського виробу функціонального призначення зі збалансованим вітамінно-мінеральним складом.
- ДокументСанітарний стан приміщень підприємств готельного бізнесу(2020) Чалак, О. В.; Дубина, А. А.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.Сучасні підприємства готельного бізнесу – це складний комплексний об'єкт з великою кількістю приміщень різного функціонального призначення. До того ж готельні комплекси відносять до об’єктів із масовим перебуванням людей. Тому у готелях життєво важливим є дотримання санітарних та санітарно-гігієнічних норм і правил.
- ДокументСпорт в житті сучасного молодого українця(2022) Дубина, А. А.Слід зазначити, що сьогодення молодого покоління містить, на щастя, у своєму складі спортивну складову і дає поштовх до розвитку українського ринку спортивного харчування.
- ДокументСучасний раціон харчуванння студентів – аналіз, проблеми та шляхи їх рішення(2020) Дубина, А. А.; Гудзь, Я. О.
- ДокументФитокомпоненты зернового сырья – новый взгляд на физиологически активные вещества(2017) Журлова, Е. Д.; Дубина, А. А.Целью работы было установить содержание свободных и связанных полифенолов в отечественном сырье.