Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дубина, А. А."

Зараз показуємо 1 - 15 з 15
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    124443 Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою «Потасіум-мікс»
    (2018) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Вікуль, С. І.; Дубина, А. А.
    Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою, що містить гранатовий сік, яка відрізняється тим, що вона додатково містить грейпфрутовий, яблучний, гарбузовий та буряковий соки-фреш.
  • Документ
    132349 Продукт швидкого приготування для вагітних "Зернятко"
    (2019) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Дубина, А. А.; Землякова, О. В.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити продукт швидкого приготування для вагітних, в якому шляхом заміни фітокомпонента та введення нових компонентів забезпечити підвищення вмісту біологічно активних речовин, фолієвої кислоти та покращення споживчих властивостей.
  • Документ
    143584 Композиція інгредієнтів для приготування молочно-рослинного коктейлю "Морквяний вибух"
    (2020) Козонова, Ю. О.; Дубина, А. А.; Гудзь, Я. О.
    Композиція інгредієнтів для приготування молочно-рослинного коктейлю, що містить банан і молоко, яка відрізняється тим, що вона додатково містить морквяний фреш, а як молоко використовують вівсяне молоко.
  • Документ
    Вплив іонів важких металів на здоров'я людини
    (2017) Новосельцева, В. В.; Дубина, А. А.
  • Документ
    Вторинна сировина як джерело мікронутрієнтів для здорового харчування
    (2022) Дубина, А. А.
    Здорове харчування на сьогодні передбачає наявність у достатній кількості всіх мікронутрієнтів, що забезпечить нормальний метаболізм в організмі людини та засвоєння збалансованої кількості макронутрієнтів. Використання пивної дробини у виготовленні різних кулінарних страв і виробів дозволить створити збалансовані харчові продукти.
  • Документ
    Забезпечення харчування військовослужбовців в умовах війни: науковій підхід
    (2023) Дзюба, Н. А.; Дубина, А. А.
    Розглянуто питання розробки нових харчових продуктів для військовослужбовців.
  • Документ
    Застосування математичного моделювання при вдосконаленні рецептури здоби з додаванням ягідних порошків для підвищення харчової цінності продукту
    (2022) Дубина, А. А.; Тележенко, Л. М.
  • Документ
    Особенности рецептуры иммуностимулирующего напитка с повышенным содержанием калия
    (2017) Дубина, А. А.; Дзюба, Н. А.
    Целью работы было математически смоделировать рецептуру иммуностимулирующего напитка с повышенным содержанием калия.
  • Документ
    Розробка рецептури та оцінка якості мафіну «Бульбашка»
    (2018) Дубина, А. А.; Дзюба, Н. А.
    Метою роботи було отримання характеристики рівня якості нового виду борошняних кондитерських виробів з біопротекторними властивостями одним узагальненим показником; провести комплексну оцінку виробу, яка врахує усі вимоги до органолептичних, фізичних показників, показників харчової і біологічної цінності та показників безпеки; визначити критичні параметри зберігання.
  • Документ
    Розробка рецептури та оцінка якості мафіну «Насінинка»
    (2019) Дубина, А. А.
    Метою роботи було розробити композицію інгредієнтів для виробництва борошняного кондитерського виробу зі збалансованим білково-жировим складом.
  • Документ
    Розробка рецептури та оцінка якості мафіну бананового «gluten-free»
    (2019) Дубина, А. А.
    Мета роботи – розробити рецептуру безглютенового борошняного кондитерського виробу функціонального призначення зі збалансованим вітамінно-мінеральним складом.
  • Документ
    Санітарний стан приміщень підприємств готельного бізнесу
    (2020) Чалак, О. В.; Дубина, А. А.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.
    Сучасні підприємства готельного бізнесу – це складний комплексний об'єкт з великою кількістю приміщень різного функціонального призначення. До того ж готельні комплекси відносять до об’єктів із масовим перебуванням людей. Тому у готелях життєво важливим є дотримання санітарних та санітарно-гігієнічних норм і правил.
  • Документ
    Спорт в житті сучасного молодого українця
    (2022) Дубина, А. А.
    Слід зазначити, що сьогодення молодого покоління містить, на щастя, у своєму складі спортивну складову і дає поштовх до розвитку українського ринку спортивного харчування.
  • Документ
    Сучасний раціон харчуванння студентів – аналіз, проблеми та шляхи їх рішення
    (2020) Дубина, А. А.; Гудзь, Я. О.
  • Документ
    Фитокомпоненты зернового сырья – новый взгляд на физиологически активные вещества
    (2017) Журлова, Е. Д.; Дубина, А. А.
    Целью работы было установить содержание свободных и связанных полифенолов в отечественном сырье.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок