Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дубасова, Л. С."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    129177 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель
    (2018) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.
    Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить кондитерський жир, цукрову пудру, есенцію ананасну, кислоту лимонну, капсульовані біфідобактерії у кількості 107 КУО/г, та вафельну крихту, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лактулозу.
  • Документ
    129178 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель
    (2018) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.
    Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить кондитерський жир, інулін, цукрову пудру, есенцію ананасну, кислоту лимонну, капсульовані біфідобактерії у кількості 107 КУО/г, та вафельну крихту, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лактулозу.
  • Документ
    Вафельні вироби оздоровчої дії
    (2017) Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.
    В останні роки організм людини піддається впливу цілого комплексу несприятливих факторів, що впливають на нормальне функціонування основних систем життєдіяльності. Тому особливу роль при розробці продуктів оздоровчої дії відводять виробам, що сприяють оптимізації мікроекологічного статусу організму людини.
  • Документ
    Використання синбіотику в технології помадних цукерок
    (2018) Дубасова, Л. С.; Шевцова, Д. П.
    Метою роботи є дослідження доцільності використання синбіотичного комплексу в технології помадних цукерок.
  • Документ
    Вплив агрегатного стану жиру на показники якості жирової начинки
    (2017) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.
    Метою даної роботи є наукове обґрунтування та вдосконалення технологій кондитерських виробів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок