Перегляд за Автор "Дубасова, Л. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ129177 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель(2018) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить кондитерський жир, цукрову пудру, есенцію ананасну, кислоту лимонну, капсульовані біфідобактерії у кількості 107 КУО/г, та вафельну крихту, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лактулозу.
- Документ129178 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель(2018) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить кондитерський жир, інулін, цукрову пудру, есенцію ананасну, кислоту лимонну, капсульовані біфідобактерії у кількості 107 КУО/г, та вафельну крихту, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лактулозу.
- ДокументВафельні вироби оздоровчої дії(2017) Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.В останні роки організм людини піддається впливу цілого комплексу несприятливих факторів, що впливають на нормальне функціонування основних систем життєдіяльності. Тому особливу роль при розробці продуктів оздоровчої дії відводять виробам, що сприяють оптимізації мікроекологічного статусу організму людини.
- ДокументВикористання синбіотику в технології помадних цукерок(2018) Дубасова, Л. С.; Шевцова, Д. П.Метою роботи є дослідження доцільності використання синбіотичного комплексу в технології помадних цукерок.
- ДокументВплив агрегатного стану жиру на показники якості жирової начинки(2017) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.Метою даної роботи є наукове обґрунтування та вдосконалення технологій кондитерських виробів.