Перегляд за Автор "Друмова, К. І."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання ферментних препаратів для стабілізації якості хлібопекарної муки(2017) Ковальова, В. П.; Друмова, К. І.Завданням данного дослідження було вивчення можливості коригування вихідних хлібопекарних властивостей борошна ферментними препаратами різних принципів дії для досягнення певних показників якості хліба за пробною лабораторної випічкою.
- ДокументЗдоров’язберігаючі технології у підготовці майбутніх харчовиків(2014) Друмова, К. І.Пiдготовка студентiв за кожним фахом володiє певними особливостями. Не є винятком i майбутнi харчовики. Розглядаються особливостi пiдготовки i професiйної дiяльностi фахiвцiв харчового профiлю.
- ДокументРеалізація фізичної культури з елементами професійно-прикладної фізичної підготовки у вузі(2016) Друмова, К. І.Фiзична культура як навчальна дисциплiна у вищому навчальному закладi за змiстом, органiзацiєю i проведенню занять iстотно вiдрiзняється вiд урокiв з фiзкультури в середнiй школi. Метою фiзичного виховання студентiв є формування фiзичної культури особистостi. Для досягнення поставленої мети передбачається вирiшення виховних, освiтнiх, оздоровчих завдань, вiдповiдних до вимог Державного стандарту.
- ДокументРозвиток фізичних якостей студенток з різним рівнем фізичного стану(2015) Друмова, К. І.Контроль за станом здоров'я студентiв є одним iз основних завдань фiзичного виховання в ОНАХТ. Останнiм часом спостерiгається постiйне погiршення стану здоров'я та фiзичного розвитку молодi, особливо дiвчат.