Перегляд за Автор "Драганюк, М. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ141367 Композиція інгредієнтів для приготування желе(2020) Драганюк, М. В.; Бурдо, А. К.Композиція інгредієнтів для приготування желе, що містить желеутворюючий компонент, солодкий компонент, фруктовий сік, рослинний концентрат і воду, яка відрізняється тим, що як желеутворюючий компонент містить желатин, як солодкий компонент - мед, як фруктовий сік - яблучний сік, а як рослинний концентрат - журавлинний екстракт і екстракт м'яти.
- ДокументАктуальность использования биологически активных добавок в питании(2019) Драганюк, М. В.О БАД говорят уже много лет, но споры до сих пор не утихли, и мнения столь же противоположны и категоричны. Так что же такое биологически активная добавка – пища двадцать первого века или шарлатанство?