Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Донченко, В. В."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз методів визначення ферулової кислоти
    (2018) Донченко, В. В.
    В даній роботі був проведений аналіз методів визначення ферулової кислоти.
  • Документ
    Використання біокоректорів поліфенольної природи у харчовій та парфумерно-косметичній промисловості
    (2017) Севастьянова, О. В.; Ткаченко, Н. А.; Котляр, Є. О.; Донченко, В. В.; Мушат, Т.; Коваль, А.
    Досліджувались отримані порошки шкірок та кісточок білого винограду «Шардоне». На основі даних кількісного визначення поліфенольних сполук, фізико-хімічних показників, сенсорних характеристик порошків розроблено рецептури з їх використанням у парфумерно-косметичній та харчовій промисловості.
  • Документ
    Використання лізатів пробіотичних культур лакто– і біфідобактерій для виробництва нової лінійки шампунів
    (2017) Донченко, В. В.; Ганічева, А. О.
    Більшість наукових досліджень і пробіотичних продуктів зосереджені на шлунково-кишковому тракті людини. Проте, в останні кілька років чималий інтерес вчених усього світу викликає можливість застосування пробіотиків місцево – на шкірі, тобто в складі предметів особистої гігієни і косметики.
  • Документ
    Розробка технологій пробіотичних гель-шампунів, збагачених коротколанцюговими пептидами сироваткових білків
    (2018) Донченко, В. В.
    Метою роботи є розробка технологій пробіотичних гель-шампунів, збагачених коротколанцюговими пептидами сироваткових білків.
  • Документ
    Технологічні основи виробництва салатної олії
    (2017) Дец, Н. О.; Ткаченко, Н. А.; Донченко, В. В.
    Розроблені рецептури та технології виробництва салатних олій на основі нерафінованої соняшникової олії та пряно-ароматичної сировини. Промислове виробництво розробленої салатної олії можливе без здійснення модернізації та реконструкції діючих олійно-жирових підприємств.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок