Перегляд за Автор "Донченко, В. В."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз методів визначення ферулової кислоти(2018) Донченко, В. В.В даній роботі був проведений аналіз методів визначення ферулової кислоти.
- ДокументВикористання біокоректорів поліфенольної природи у харчовій та парфумерно-косметичній промисловості(2017) Севастьянова, О. В.; Ткаченко, Н. А.; Котляр, Є. О.; Донченко, В. В.; Мушат, Т.; Коваль, А.Досліджувались отримані порошки шкірок та кісточок білого винограду «Шардоне». На основі даних кількісного визначення поліфенольних сполук, фізико-хімічних показників, сенсорних характеристик порошків розроблено рецептури з їх використанням у парфумерно-косметичній та харчовій промисловості.
- ДокументВикористання лізатів пробіотичних культур лакто– і біфідобактерій для виробництва нової лінійки шампунів(2017) Донченко, В. В.; Ганічева, А. О.Більшість наукових досліджень і пробіотичних продуктів зосереджені на шлунково-кишковому тракті людини. Проте, в останні кілька років чималий інтерес вчених усього світу викликає можливість застосування пробіотиків місцево – на шкірі, тобто в складі предметів особистої гігієни і косметики.
- ДокументРозробка технологій пробіотичних гель-шампунів, збагачених коротколанцюговими пептидами сироваткових білків(2018) Донченко, В. В.Метою роботи є розробка технологій пробіотичних гель-шампунів, збагачених коротколанцюговими пептидами сироваткових білків.
- ДокументТехнологічні основи виробництва салатної олії(2017) Дец, Н. О.; Ткаченко, Н. А.; Донченко, В. В.Розроблені рецептури та технології виробництва салатних олій на основі нерафінованої соняшникової олії та пряно-ароматичної сировини. Промислове виробництво розробленої салатної олії можливе без здійснення модернізації та реконструкції діючих олійно-жирових підприємств.