Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Добровольский, В. В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Визначення параметрів часткового випікання та умов допікання хлібобулочних виробів з заморожених напівфабрикатів
    (2018) Солоницька, І. В.; Добровольский, В. В.
    Розглянуто переваги та основні проблеми технологій «відкладеного випікання» хлібобулочних напівфабрикатів. На основі попередніх досліджень була удосконалена рецептура хлібобулочних напівфабрикатів та запропонована заміна синтетичних компонентів - емульгаторів і поліпшувачів окисної дії аналогічними за технологічними властивостями інгредієнтами природного походження.
  • Документ
    Использование разных видов муки при производстве хлебобулочных изделий длительного срока хранения
    (2016) Ткаченко, Н. С.; Добровольский, В. В.
    Целью исследования является определение массового содержания и влияние разных видов муки на качество готовых хлебобулочных изделий длительного срока реализации. Использовали для производства хлебобулочных полуфабрикатов технологии «отложенного» выпекания, а именно замораживание недопечѐнных тестовых заготовок. В работе были использованы стандартные органолептические и физико-химические методы анализа. Изучили влияние кукурузной, гречневой муки и отрубей на физико-химические показатели готовых хлебобулочных изделий длительного срока реализации.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок