Перегляд за Автор "Добровольский, В. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення параметрів часткового випікання та умов допікання хлібобулочних виробів з заморожених напівфабрикатів(2018) Солоницька, І. В.; Добровольский, В. В.Розглянуто переваги та основні проблеми технологій «відкладеного випікання» хлібобулочних напівфабрикатів. На основі попередніх досліджень була удосконалена рецептура хлібобулочних напівфабрикатів та запропонована заміна синтетичних компонентів - емульгаторів і поліпшувачів окисної дії аналогічними за технологічними властивостями інгредієнтами природного походження.
- ДокументИспользование разных видов муки при производстве хлебобулочных изделий длительного срока хранения(2016) Ткаченко, Н. С.; Добровольский, В. В.Целью исследования является определение массового содержания и влияние разных видов муки на качество готовых хлебобулочных изделий длительного срока реализации. Использовали для производства хлебобулочных полуфабрикатов технологии «отложенного» выпекания, а именно замораживание недопечѐнных тестовых заготовок. В работе были использованы стандартные органолептические и физико-химические методы анализа. Изучили влияние кукурузной, гречневой муки и отрубей на физико-химические показатели готовых хлебобулочных изделий длительного срока реализации.