Перегляд за Автор "Дишкантюк, О.В."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДосвід використання тестової програми для оцінки знань на олімпіаді з готельно-ресторанної справи(2014) Котлик, С.В.; Дишкантюк, О.В.; Соколова, О.П.; Саламатіна, С.Є.Застосування тестових технологій в освітньому процесі вже давно стало досить поширеним компонентом освіти, чому сприяє розуміння таких переваг тестів, як технологічність, точність, націленість на об'єктивність. Тестування - більш справедливий метод, воно ставить усіх студентів у рівні умови, як у процесі контролю, так і в процесі оцінки, практично виключаючи суб'єктивізм викладача. Тести дозволяють зробити процедуру оцінювання однаковою для всіх студентів незалежно від місця проживання, типу та виду освітньої установи, в якому вони займаються.
- ДокументДіловий туризм: стан та перспективи розвитку в Україні(2015) Дишкантюк, О.В.; Олійник, В.Д.Ринок послуг в Україні має велике значення для національної економіки. Сьогодні туристичний бізнес можна розглядати як один з найбільш перспективних напрямів розвитку цього ринку.
- ДокументЗадачі акредитації навчальних програм з харчової технології та інженерії(2009) Капрельянц, Л.В.; Дишкантюк, О.В.
- ДокументМісце дисципліни «Методи дослідження у сфері гостинності» у підготовці магістрів спеціальностей «Готельна і ресторанна справа»(2015) Дишкантюк, О.В.; Антіпіна, О.О.Підвищенню професійної компетенції майбутніх фахівців у сфері готельноресторанної справи сприяє пошук такого планування навчальних курсів для магістрів, при засвоєнні яких студенти матимуть інструмент для об’єктивної оцінки якості та харчової цінності продуктів харчування та продовольчої сировини.
- ДокументПорівняльний аналіз використання концепції SMART-освіти у вищих навчальних закладах Кореї та України(2015) Дишкантюк, О.В.; Стрікаленко, Т.В.Найважливішими завданнями реформування освіти в Україні є підготовка освіченої, творчої особистості та формування її морального і фізичного здоров’я. Вирішення цієї проблеми передбачає психолого-педагогічне обґрунтування змісту й методів оптимізації навчально-виховного процесу
- ДокументПідвищення ефективності сприйняття студентами навчального матеріалу шляхом його візуалізації(2013) Кравчук, Т.В.; Дишкантюк, О.В.На сьогодні якісну освіту неможливо уявити без використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. З урахуванням сучасного стану вищої освіти та вимог до підготовки фахівців удосконалюються форми і методи навчання студентів, організації навчальної діяльності, впроваджуються методи, спрямовані на поліпшення сприйняття студентами матеріалу.
- ДокументСучасні методологічні підходи до організації практики студентів напряму готельно-ресторанна справа(2014) Дишкантюк, О.В.; Тітомир, Л.А.Практика студентів є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців у ВНЗ і проводиться на оснащених відповідним чином базах навчальних закладів, а також на сучасних підприємствах і в організаціях різних галузей господарства, торгівлі і державного управління. В ОНАХТ створені всі умови для забезпечення високого рівня практичної підготовки для професійної діяльності бакалаврів, спеціалістів і магістрів напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа» галузі знань 0104 «Сфера обслуговування».
- ДокументУдосконалення викладання дисциплін біологічного напряму на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування(2009) Капрельянц, Л.В.; Пилипенко, Л.М.; Єгорова, А.В.; Кананихіна, О.М.; Велічко, Т.О.; Дишкантюк, О.В.; Килименчук, О.О.; Євдокимова, Г.Й.; Шпирко, Т.В.
- ДокументІнноваційні підходи в організації ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напрямку «Готельно-ресторанна справа»(2016) Дишкантюк, О.В.; Саламатіна, С.Є.Однією з найбільших галузей світової економіки, що активно розвивається є індустрія гостинності. Оскільки одним із пріоритетних напрямків розвитку України обрано туристичний бізнес, спостерігаються високі темпи розвитку готельно-ресторанної сфери в країні, складна ситуація на ринку праці загострює проблему якісної підготовки кадрів.