Перегляд за Автор "Дзюба, Н.А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКисломолочний десерт «Мартишка»: особливості технології та показники якості(2015) Дзюба, Н.А.Розроблено кисломолочний десерт з контрольованим хімічним складом для забезпечення дитячої групи та досліджено показники його харчової, біологічної та енергетичної цінності. Технологію десерту було максимально адаптовано для виробництва в закладах ресторанного господарства.
- ДокументРоль дисципліни «Основи наукових досліджень» в підготовці фахівців напряму «Харчова технологія та інженерія»(2016) Дзюба, Н.А.; Валевська, Л.О.В дисципліні «Основи наукових досліджень» приділяється певна увага під час проведення державної атестації студентів, на основі якої випускнику присвоюється освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр за професійним напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». В основі вивчення дисципліни покладено закріплення та систематизація знань отриманих в процесі освоєння студентами фахових дисциплін.