Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дзюба, Н.А."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Кисломолочний десерт «Мартишка»: особливості технології та показники якості
    (2015) Дзюба, Н.А.
    Розроблено кисломолочний десерт з контрольованим хімічним складом для забезпечення дитячої групи та досліджено показники його харчової, біологічної та енергетичної цінності. Технологію десерту було максимально адаптовано для виробництва в закладах ресторанного господарства.
  • Документ
    Роль дисципліни «Основи наукових досліджень» в підготовці фахівців напряму «Харчова технологія та інженерія»
    (2016) Дзюба, Н.А.; Валевська, Л.О.
    В дисципліні «Основи наукових досліджень» приділяється певна увага під час проведення державної атестації студентів, на основі якої випускнику присвоюється освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр за професійним напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». В основі вивчення дисципліни покладено закріплення та систематизація знань отриманих в процесі освоєння студентами фахових дисциплін.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок