Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дец, Н."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання клатратів бета-циклодекстрину в косметичній продукції
    (2018) Севастьянова, О.; Дец, Н.; Ланженко, Л.; Коваль, А.
    Для отримання клатратів проведено експериментальні дослідження, в яких у якості основної сировини використовували бета-циклодекстрин та ялицеву ефірну олію. Отримання комплексів бета-циклодекстрину з ефірною олією було підтверджено методом термогравіметрії. Результати досліджень дозволять використовувати клатрати бета-циклодекстрину та ялицевої олії у косметичних засобах: у зубних пастах, ротових ополіскувачах, дезодорантах та інших косметичних продуктах.
  • Документ
    Вплив салатної олії на мікробіологічні процеси при зберіганні харчових продуктів
    (2015) Дец, Н.
    На прикладі салатів визначався вплив пряно-олійних сумішей на стабілізацію мікробіологічних процесів при зберіганні харчових продуктів.
  • Документ
    Пряні трави для виробництва плавлених сирів
    (2018) Ланженко, Л.; Дец, Н.; Скрипніченко, Д.; Трибрат, С.
    Проведено роботу, на першому етапі якої за літературними даними оцінювались пряні трави для їх подальшого використання у виробництві плавлених сирів. У якості основної сировини для проведення експериментальних досліджень було обрано оригінальні пряні трави - базилік (базела) і душиця (орегано). Прянощі використовували у сухому подрібненому вигляді і за ДСТУ 24556-89 визначали масову частку вітаміну С в обраних травах. На другому етапі встановлювали дозування прянощів у рецептурі плавленого сиру з підвищеною біологічною цінністю. Рецептурною основою було обрано сир плавлений видовий ломтєвий «Голландський».
  • Документ
    Розробка технологічних параметрів зберігання біфідойогуртного напою для харчування вагітних
    (2018) Дец, Н.; Дрозд, Є.; Пшенична, Л.; Пєткова, Н.
    Ринок продуктів для харчування вагітних жінок в Україні представлений головним чином біологічно активними речовинами, вітамінно-мінеральними комплексами та сухими сумішами, які імпортуються. Молочні продукти, які зазвичай використовуються в харчуванні, потребують коригування складу відповідно до фізіологічних потреб вагітних жінок, а також місцевістю їх проживання. Тому розробка ферментованих молочних продуктів для харчування вагітних жінок в першому триместрі, збагачених комплексами поліненасичених жирних кислот, біокоректорів, які забезпечать організм жінки та плода необхідними речовинами, займає одне з головних положень у харчовій промисловості розвинених країн світу і є перспективним напрямком розвитку молочної промисловості України.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок