Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Деречіна, Анастасія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Технологічна експертиза меду квіткового та вивчення умов його стабілізації
    (ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Деречіна, Анастасія
    Кваліфікаційна робота присвячена технологічній експертизі зразків меду квіткового, а також вивченні існуючих та розробці нового методу стабілізації меду квіткового. Автором вивчена технологічна схема виробництва меду квіткового та проведений аналіз потенційно небезпечних факторів технології виробництва, хімічного та біохімічного складу меду квіткового; визначені фізико-хімічні показники зразків меду: масова частка води, масова частка сахарози, вміст гідроксиметилфурфуролу, кислотність, діастазне число та показники безпеки (а саме вміст пестицидів – масова частка гексахлорану, ДДТ і його метаболітів ДДД і ДДЕ); проведена ідентифікація трегалози методом FTIR-спектроскопії. Зареєстрований ІЧ-спектр трегалози має смуги поглинання, які характерні для трегалози дигідрату; показана можливість використання трегалози для стабілізації меду, не впливаючи на його хімічний склад, колір або текстуру. Значення параметрів, на які впливав процес кристалізації, показали значні відмінності між двома партіями зразків з додаванням трегалози та без неї.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок