Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Денісюк, Н.О."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дисципліна «Експертиза наркотичних, отруйно- та вибуховонебезпечних речовин» у структурі підготовки фахівців-митників
    (2009) Денісюк, Н.О.; Гураль, Л.С.
  • Документ
    Сучасні методи навчання при викладанні курсу «Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів»
    (2009) Решта, С.П.; Денісюк, Н.О.
  • Документ
    Сучасні форми самостійної роботи студентів
    (2014) Денісюк, Н.О.; Черно, Н.К.
    Впровадження нових технологій в харчовій промисловості, створення широкого спектру нових конкурентоздатних продуктів харчування вимагає підготовки фахівців з високим рівнем професійної компетентності.
  • Документ
    Формування хімічних компетенцій при підготовці фахівця харчової промисловості
    (2013) Денісюк, Н.О.; Черно, Н.К.
    Сучасні продукти харчування являють собою складні системи, що мають комплекс фізико-хімічних властивостей і які змінюються в процесі технологічних обробок та зберіганні. Основу багатьох харчових технологій складають хімічні перетворення. Таким чином, основою професійної діяльності фахівця харчової промисловості є знання фізико-хімічних властивостей сировини і продуктів харчування, організація і управління хіміко-технологічними процесами виробництва, фізико-хімічний аналіз якості харчових продуктів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок