Перегляд за Автор "Денісюк, Н.О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДисципліна «Експертиза наркотичних, отруйно- та вибуховонебезпечних речовин» у структурі підготовки фахівців-митників(2009) Денісюк, Н.О.; Гураль, Л.С.
- ДокументСучасні методи навчання при викладанні курсу «Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів»(2009) Решта, С.П.; Денісюк, Н.О.
- ДокументСучасні форми самостійної роботи студентів(2014) Денісюк, Н.О.; Черно, Н.К.Впровадження нових технологій в харчовій промисловості, створення широкого спектру нових конкурентоздатних продуктів харчування вимагає підготовки фахівців з високим рівнем професійної компетентності.
- ДокументФормування хімічних компетенцій при підготовці фахівця харчової промисловості(2013) Денісюк, Н.О.; Черно, Н.К.Сучасні продукти харчування являють собою складні системи, що мають комплекс фізико-хімічних властивостей і які змінюються в процесі технологічних обробок та зберіганні. Основу багатьох харчових технологій складають хімічні перетворення. Таким чином, основою професійної діяльності фахівця харчової промисловості є знання фізико-хімічних властивостей сировини і продуктів харчування, організація і управління хіміко-технологічними процесами виробництва, фізико-хімічний аналіз якості харчових продуктів.