Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Демченко Олена Валеріївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проектування потоковомеханізованих ліній по виробництву цукрового печива «Латвійське» та затяжного печива «Київське» в кондитерському цеху борошняних виробів.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Демченко Олена Валеріївна
    Ласощі та кондитерські вироби — це висококалорійні харчові продукти з великим вмістом цукру чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху. Тісто, молочні продукти, цукор, мед або фруктоза, желатин, сухофрукти та різноманітні ароматизатори є основними продуктами для приготування солодощів. Кондитерські вироби поділяються на дві основні категорії: цукристі та борошняні, залежно від інгредієнтів, які використовуються.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок