Перегляд за Автор "ДРАГАНОВА, Вікторія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРОЗРОБКА ТА ПРОСУВАННЯ ГОСТРО – ТУРУ ПО ГРУЗІЇ(ОНТУ, кафедра, Туристичного бізнесу та рекреації, 2022) ДРАГАНОВА, ВікторіяДРБ містить 95 сторінки, 7 таблиць, 32 рисунків, 4 діаграми список літератури з 49 найменувань. Метою роботи є визначення особливостей гастрономічного туризму в Грузії, аналіз привабливості кулінарних турів та запропонувати гастрономічний тур. Об’єктом дослідження є процес організації гастрономічних турів в Грузії. Предметом є сукупність засад організації гастрономічних турів в Грузії. Завданням роботи є надання історичних аспектів виникнення гастрономічного туризму, аналіз розвитку кулінарних турів в Грузії, визначення перспектив дегустаційних таких турів та провести розрахунок вартості туру з дегустаціями. Рeзультaти рoбoти можуть бути застосовані у вищих навчальних закладах, туристичних підприємствах. Рік захисту роботи: 2022