Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Д'яконова, А. К."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    145648 Композиція інгредієнтів для приготування кисломолочного десертного продукту "Здоров'я"
    (2020) Соломон, А. М.; Бондар, М. М.; Д'яконова, А. К.
    Композиція інгредієнтів для приготування кисломолочного десертного продукту, що містить молоко коров'яче, мед бджолиний натуральний, гліцин, стабілізатор, вівсяний компонент, підсолоджувач та закваску, до складу якої входять Lactobacterium acidophilus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Streptococcus, thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum та Lactococcus lactis subsp. diacetilactis, яка відрізняється тим, що вона додатково містить молоко сухе знежирене, вершки, борошно рисове, бджолине обніжжя та концентрат топінамбура, як вівсяний компонент композиція містить борошно вівсяне, як підсолоджувач - фруктозу, як стабілізатор - крохмаль розчинний, пектин, желатин та натрій лимоннокислий, при цьому закваска додатково містить Bifidobacterium adolescentis.
  • Документ
    82873 Наповнювач для продуктів геродієтичного харчування
    (2013) Д'яконова, А. К.; Геращенко, В. В.
    Наповнювач для продуктів геродієтичного призначення, що містить сухе знежирене молоко, фруктозу, гліцерофосфат кальцію, який відрізняється тим, що до його складу додатково вводять насіння кунжуту, волоські горіхи, цикорій, обліпихову олію.
  • Документ
    Місце освіти у розвитку інновацій в індустрії гостинності
    (2020) Стрікаленко, Т. В.; Д'яконова, А. К.
    Авторами проаналізовано джерела інформації і власний досвід використання у навчальному процесі напрацювань, що можуть сприяти формуванню інноваційної спрямованості мислення майбутніх фахівців галузі гостинності. Актуальність проблеми впровадження інноваційних методів управління в індустрії гостинності свідчить про нагальну необхідність постійного навчання фахівців галузі і корегування програм викладання у ЗВО певних навчальних предметів для майбутніх спеціалістів готельно-ресторанної справи, що сприятиме творенню високопрофесійних кадрів для галузі.
  • Документ
    Інноваційна діяльність санаторно-курортних закладів: проблеми, варіанти рішень, освіта
    (2021) Стрікаленко, Т. В.; Д'яконова, А. К.; Коротич, О. М.
    Розробка концепції «здоров'я для здорових» в санаторіях України, а також програм санаторно-курортної профілактики, лікування та медичної реабілітації, створення та впровадження регіональних програм розвитку курортів вимагають впровадження інноваційних методів розвитку рекреаційної справи з відпочинку та оздоровлення. У цій статті розглядаються питання впровадження деяких інноваційних методів, які підкреслюють актуальність проблеми безперервності підготовки фахівців галузі гостинності, виправлення програм викладання деяких предметів для майбутніх працівників готельного та ресторанного бізнесу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок