Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гуляєва Аліна"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Розширення ТОВ "Гормолзавод №1" з організацією цеху переробки молока у білкові продукти та сироваткові напої зі збалансованим хімічним складом»
    (ОНТУ, кафедра Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, 2023) Гуляєва Аліна
    У розрахунково-пояснювальній записці наведена наступна інформація: економічне обґрунтування необхідності проектування та побудови цеху з виробництва біфідо-сиру кисломолочного, біфідо-десертів і сироваткового напою «Мажітель»»; охарактеризовано вимоги до сировини; обґрунтовано вибрані способи виробництва біфідо-сиру кисломолочного, біфідо-десертів і сироваткового напою «Мажітель» описано технологічні процеси їх виробництва; здійснено продуктові розрахунки та підбір обладнання; описаний технохімічний, мікробіологічний контроль та стандартизація, описано основні заходи щодо забезпечення необхідних санітарно-гігієнічних умов на виробництві; розраховано площі основних та допоміжних цехів, описано заходи щодо безпечності та екологічності рішень, прийнятих у проекті, виконано розрахунки щодо холодопостачання, електропостачання та теплопостачання підприємства, завдяки яким обґрунтовано потужність котельні, компресорного цеху і трансформаторної підстанції на міні-сироварні. Також було розраховано прибуток, чистий прибуток та кількість персоналу, який буде працювати на міні-сироварні і визначено термін окупності капітальних вкладень у виробництво і показано економічну доцільність будівництва цеху з виробництва біфідо-сиру кисломолочного, біфідо-десертів і сироваткового напою «Мажітель»». Додатки до проекту представлені планом цеху та генеральним планом з виробництва біфідо-сиру кисломолочного, біфідо-десертів і сироваткового напою «Мажітель»; технологічними схемами виробництва біфідо-cиру кисломолочного, біфідо-десертів та сироваткового напою «Мажітель»; таблицею техніко- економічного обгрунтування показників після розширення, графіком організації роботи технологічного обладнання; специфікацією обладнання.
  • Документ
    Удосконалення методології НАССР при впровадженні технології сиркового біфідо-десерту зі збалансованими хімічним складом на ТОВ «Гормолзавол» у м. Одеса
    (ОНТУ, кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, 2024) Гуляєва Аліна
    Прізвище та ініціали магістранта Гуляєва Аліна Юріївна Назва роботи: Удосконалення методології НАССР при впровадженні технології сиркових десертів зі збалансованим хімічним складом на ТОВ ""Гормолзавод"", м. Одеса Спеціальність (шифр і назва): 181 «Харчові технології» Місто, рік: Одеса – 2024 Стор. ___155_ таблиць __19__ рисунків __9__. Ключові слова: Система управління безпечності, НАССР, Критичні контрольні точки, Операційні програми-передумови, Сирковий біфідо-десерт, Зберігання, Технологія. Мета роботи – удосконалення системи управління безпечністю НАССР при впровадженні розробленої технології сиркового біфідо-десерту зі збалансованим хімічним складом та оздоровчими властивостями та ТОВ «Гормолзавод» у м. Одеса. Основний зміст Анотація.. Вступ. Розділ 1. Аналітичний огляд літературно- патентних джерел Розділ 2. Технологічна частина. Розділ 3. Удосконалення системи управління безпечністю на ТОВ «Гормолзавод» при виробництві сиркового біфідо- десерту зі збалансованим хімічним складом та оздоровчими властивостями Розділ 4. Охорона праці у лабораторії ТОВ «Гормолзавод». Розділ 5. Очікуваний результат від впровадження рекомендованої системи управління безпечністю при виробництві сиркового біфідо-десерту зі збалансованим хімічним складом та оздоровчими властивостями на ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД» Список використаних літературних джерел. Наукові результати: На основі наукових досліджень науково обгрунтовано склад сиркового біфідо-десерту зі збалансованим хімічним складом та оздоровчими властивостями та визначено граничний термін його зберігання; поглиблено науково- практичні засади удосконалення та впровадження на біотехнологічних підприємствах систем управління безпечністю; науково обґрунтовано необхідність введення двох критичних точок у технології сиркового біфідо-десерту зі збалансованим хімічним складом: ККТ 1 – на операції «Прокалювання насіння чіа», ККТ 2 – на операції «Пастеризація біфідо-сироватки»; обґрунтовано доцільність виділення трьох операційних програм передумов у розробленій технології десерту: ОПП 1 – на технологічній операції «Оцінка якості та приймання біфідо-сиру кисломолочного», ОПП 2 – на технологічній операції Оцінка якості та приймання біфідо-сироватки», та ОПП 3 «Оцінка якості та приймання насіння чіа». Практичне значення роботи: Розроблено склад сиркового біфідо-десерту зі збалансованим хімічним складом та оздоровчими властивостями, та визначено граничний термін її зберігання за температури 2…6 ºС не більше 21 доби; наведено рекомендації щодо впровадження на ТОВ «Гормолзавод» технології сиркового біфідо- десерту зі збалансованим хімічним складом та оздоровчими властивостями; розроблено документацію з впровадження удосконаленої системи управління безпечністю при виробництві розробленого сиркового біфідо-десерту зі збалансованим хімічним складом та оздоровчими властивостями на ТОВ «Гормолзавод».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок