Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гулько, Г. В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    103620 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів
    (2015) Гулько, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
    1. Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів, що включає приготування живильного середовища, шляхом змішування борошна пшеничного вищого ґатунку з активуючою добавкою, внесення в живильне середовище подрібнених хлібопекарських пресованих дріжджів, перемішування отриманої суміші і наступну витримку, який відрізняється тим, що як активуючу добавку використовують суміш водних екстрактів шипшини і меліси або глоду і меліси, а процес здійснюють при співвідношенні борошно пшеничне вищого ґатунку, суміш екстрактів шипшини і меліси або глоду і меліси:хлібопекарські пресовані дріжджі, рівну (2-3):(7:9):1 відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що водні екстракти готують шляхом замочування плодів шипшини і глоду та листя меліси у воді і наступному екстрагуванні протягом 30 хвилин при температурі 90-100 °C.
  • Документ
    103945 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліб
    (2016) Гулько, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
    Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль харчову, цукор-пісок, маргарин столовий, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суміш водних екстрактів глоду і меліси.
  • Документ
    103946 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба
    (2016) Гулько, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
    Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, цукор-пісок, маргарин столовий, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суміш водних екстрактів шипшини і меліси.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок