Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гріщенко, А. В."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз стану і тенденції розвитку хлібопекарних підприємств України
    (2022) Гріщенко, А. В.
  • Документ
    Напрями інноваційного розвитку хлібопекарних підприємств України
    (2021) Гріщенко, А. В.
  • Документ
    Покращення якості кексів зі шротом льону
    (2020) Чабан, А. Б.; Гріщенко, А. В.
    Перспективним напрямком розширення асортименту продукції спеціального, оздоровчого і профілактичного призначення є використання при виробництві борошняних виробів борошна шроту льону. Попередні дослідження показали, що при заміні у рецептурі кексу на дріжджах «Майський» борошна пшеничного на борошно шроту льону у кількості 15% і більше значно знижується газоутворення, що негативно позначається на розпушеності виробів. Тому метою досліджень є пошук заходів для покращення якості кексів з 15% борошно шроту льону.
  • Документ
    Розширення асортименту кексів на дріжджах з підвищеною харчовою цінністю
    (2020) Чабан, А. Б.; Гріщенко, А. В.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок