Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Громова Аріна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка концепції локального ресторану з впровадженням карти крафтових вин України в м.Одеса
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Громова Аріна
    Метою кваліфікаційної роботи є розробка концепції локального рес-торану з впровадженням карти крафтових вин України. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підпри-ємств ресторанного господарства Одеського регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - Першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції локального ресторану з впровадженням карти крафтовин вин України; - Другого розділу, де наведено результати наукових досліджень, які були спрямовані на дослідження попиту на ресторанні послуги, вподобан-ня відвідувачів,мета відвідування ресторану, а також вподобання що сто-суються винних напоїв; - Третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - Четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представле-но організаційну структуру управління; - П'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи вироб-ництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виро-бничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - Шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого під-приємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок