Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гройсман Олександр Петрович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження цукеркового виробництва з застосуванням потоково-механізованих ліній по виробництву цукерок з помадними корпусами «Буревісник» та цукерок з праліновими корпусами «Алеко» в кондитерському цеху.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Гройсман Олександр Петрович
    Кондитерські вироби — це різноманітні продукти, які об’єднуються за допомогою цукру, меду, сорбіту, ксиліту та інших підсолоджувачів, а також патоки, фруктів або ягід. Фахівці, які досліджують ринок кондитерських виробів в Україні, поділяють їх на цукристі та шоколадні. Якщо кондитерські вироби не містять борошна або какао та є цукристими, це легко відрізнити їх від однієї групи. Карамель, мармелад, зефір, халва, білий шоколад та інші цукерки є прикладами цукристих виробів. Шоколад різних видів, шоколадні цукерки та цукристі вироби з шоколадною глазур’ю є кондитерськими виробами, які містять какао. Крім того, кондитерські вироби з борошна, такі як торти, тістечка, печиво та рулети, є загальновідомими.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок