Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Грищенко Артур Денисович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка системи кондиціювання та вентиляції повітря для камери зберігання сирокопчених ковбас продуктивністю 2500 кг на добу, м. Вінниця
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2022) Грищенко Артур Денисович
    Вентиляція і кондиціонування підприємств м'ясної промисловості обумовлено технологічною необхідністю. Наявність таких шкідливих виділень, як волога, теплота, гази, пари, пил викликають необхідність створення якісних кліматичних систем. Повітрообмін у виробничих приміщеннях підприємств визначається виключно виходячи з необхідності видалення тепла і видалення шкідливих виділень. У ряді приміщень відбувається виділення таких речовин: - У відділенні приготування розсолу - пари хлора в приміщеннях для утримання худоби - діоксид вуглецю. - у відділенні приготування кормів, відділенні дроблення, помелу і просіювання м'ясокостной муки, пельменному відділенні, відділенні прийому птаха, склади кормів. - у цехах (відділеннях) сировинному, машинному, шпріцовочном, фасованого м'яса, напівфабрикатів витяжка механічна загальнообмінна, з верхньої зони. Притока у всі періоди механічна розосереджена, з подачею повітря у верхню зону. Цехи (відділення) термічні, субпродуктові, свінокопченістей, твердокопчених ковбас. Витяжка механічна з верхньої зони. Встановлюються також місцеві відсмоктування. Притока в холодний і перехідний періоди механічна, в робочу зону. У теплий період природна. Пельменні цехи або відділення (просіювання муки, приготування тесту, формування). Витяжка здійснюється місцевими відсмоктуваннями. Притока в холодний і перехідний періоди розосереджена, у верхню зону малими швидкостями. Димогенераторні. Витяжка механічна загальнообмінна, з верхньої зони. Притока в холодний і перехідний періоди механічна, в робочу зону. У холодний період - природна. Цехи (відділення) підготовки кишкової оболонки. Витяжка механічна загальнообмінна з верхньої зони. Притока в холодний і перехідний періоди механічна, зосереджена у верхню зону. У теплий період - природна.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок