Перегляд за Автор "Грицюк, Надія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз небезпечних чинників виробництва йогурту з наповнювачем “Полуниця” резервуарним способом ТМ “Дольче”(ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Грицюк, НадіяНа сьогодні йогурт є одним з найпопулярніших кисломолочних продук- тів, тому що крім своїх смакових якостей, він також має благотворний вплив на здоров'я людини. Йогурт - багате джерело білка, кальцію, калію і вітаміну В. Тому він ко- рисний для серця, судин, кісток. Йогурт сприяє нормалізації травлення. У створенні класичного йогурту залучені дві основні бактерії – термофі- льний стрептокок і болгарська паличка. Якщо щодня вживати йогурт, то зміцниться мікрофлора, та нейтралізу- ються шкідливі речовини, що потрапляють в організм з їжею ,тому що в ньому містяться живі лактобактерії. Cистема НАССР гарантyє безпечність продукції на повному шляху харчо- вого ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, yсyнyти шкідливі фактори та контролювати повний процес виробництва. Метою даного дипломного проекту є аналіз небезпечних чинників вироб- ництва йогурту з наповнювачем «Полуниця» резервуарним способом. Об’єкт дослідження: технологія виробництва йогурту з наповнювачем ―Полуниця резервуарним способом ТМ ―Дольче Предмет: йогурт з наповнювачем ―Полуниця резервуарним способом ТМ ―Дольче, небезпечні чинники виробництва.