Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Грач Вадим Олександрович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект круп’яного заводу з переробки гороху у круп’яні продукти
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Грач Вадим Олександрович
    Актуальність теми: В даний час у більшості країн світу гостро постає проблема дефіциту білка. Суттєвого значення набувають питання покращення харчування населення, раціонального використання сільсь-когосподарської сировини, підвищення якості та біологічної активності продукції. У цьому відношенні великий інтерес становить рослинна си-ровина. Найбагатшим і найдоступнішим джерелом рослинного білка є зернобобові культури, які, крім білка, відрізняються високим вмістом вуглеводів, харчових волокон, низки мінеральних речовин. Горох (Pisum sativum L.) — одна з найважливіших і популярних бобових куль-тур, що вирощуються в усьому світі, входить до першої десятки серед овочевих культур і належить до сімейства бобових. Крупи з зерна горо-ху є важливим джерелом харчових нутрієнтів. Мета роботи: Провести аналіз хімічного складу та технологічних показників якості гороху та спроектувати схему технологічного процесу з переробки гороху у крупи. Практичне значення отриманих результатів: Результати можуть бути використанні у круп’яній промисловості України при будівництві нових або реконструкції діючих підприємств. Структура роботи: анотація; зміст; вступ; розділ 1 «Стан проблеми та перспективи її вирішення»; розділ 2 «Техніко-економічне обґрунтування»; розділ 3 «Характеристика технологічних об’єктів та комуні-кацій генерального плану підприємства»; розділ 4 «Наукова частина»; розділ 5 «Технологічна частина»; розділ 6 «Техніко-економічні показники»; висновки та рекомендації; список літератури; графічні додатки. Обсяг роботи: пояснювальна записка викладена на 74 сторінках, включає 15 таблиць. Графічна частина включає 6 листів. Висновок: в результаті наукових досліджень встановлено хімічний склад та технологічні показники якості зерна гороху, наведено технологічну схему виробництва крупи з гороху, вимоги до сировини та готової продукції, проведено розрахунки кількості технологічного обладнання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок