Перегляд за Автор "Граматик Анастасія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт кафе-пекарні у м. Миколаїв(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Граматик АнастасіяМетою кваліфікаційної роботи бакалавра є проєкт кафе-пекарні в м. Миколаїв. Враховуючи, що в м. Миколаїв є невеликим та має достатньо розвинуту мережу закладів ресторанного господарства, стає питання розвитку цієї галузі в сторону формування у споживачів щодо вживання корисної та поживної їжі. Таким закладом може стати кафе-пекарня, що не буде мати конкурентів в місті. Технологічний розділ кваліфікаційної роботи включає розробку виробничої програми закладу, розробку схеми виробничого процесу, оцінку можливості проведення та впровадження розроблених заходів щодо проектування, а саме проектування складського господарства, виробничих цехів, торгівельних, адміністративно-побутових та допоміжних приміщень, проведено розрахунок та підбір сучасного устаткування. Визначено заходи щодо забезпечення нормальних умов праці та випуску високоякісної безпечної продукції. Представлена організація виробництва продукції, основні критерії контролю якості, описана організація обслуговування, проведення санітарно-гігієнічного контролю на підприємстві. В розділі «Охорона праці» проведена оцінка шкідливих факторів та розроблено безпечні умови виробництва. В розділі про енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення розкрито методи щодо економії електроенергії. В розділі екологічної безпеки розгорнуто описано методи щодо забезпечення екологічних заходів на підприємстві. Економічна ефективність та інвестиційна привабливість визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства, рентабельністю та терміном окупності інвестиційних витрат.