Перегляд за Автор "Грабчук, О. П."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ83881 Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації томатного соку(2013) Воінова, С. О.; Грабчук, О. П.Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації томатного соку, що включає в себе вимірювання і регулювання температури пастеризації томатного соку в секції пастеризації шляхом зміни положення регулюючого органа подачі пари, вимірювання і регулювання температури охолоджування томатного соку в секції охолоджування шляхом зміни положення регулюючого органа подачі крижаної води, компенсацію впливу температури пастеризації на температуру соку в секції охолоджування, компенсацію впливу зміни температури пари на температуру пастеризації, який відрізняється тим, що компенсують запізнення в каналі управління з допомогою упереджувача Сміта, компенсацію впливу температури пастеризації в секції пастеризації на температуру соку в секції охолоджування шляхом корекції заданого значення температури в пастеризаторі за рахунок введення корегуючого зв'язку; компенсацію впливу зміни температури пари на температуру пастеризації шляхом зміни положення регулюючого органу подачі пари за рахунок введення корегуючого зв'язку.