Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Грабченко, Владислав Андрійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект ресторану 1-го класу з кондитерським цехом у Суворівському р-ні м. Одеси
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Грабченко, Владислав Андрійович
    Актуальність теми. Сучасний ресторан- це складний виробничо-господарський механізм, керування яким вимагає великого терпіння, знань і досвіду.Сучасний ринок ресторанних послуг населенню дуже різноманітний і досить насичений, що приводить до серйозної конкуренції.Виживають в цій конкурентній боротьбі тільки заклади, що чуйно вловлює всі сучасні тенденції розвитку малого й середнього бізнесу. Відомо, що конкуренція - це залучення додаткової кількості споживачів з метою збільшення попиту на продукцію й одержання максимального прибутку. Основні умови успіху в конкурентній боротьбі наступні: 1. Більше низькі ціни на продукцію в порівнянні з конкурентами. 2. Матеріальна зацікавленість працівників закладів ресторанного бізнесу в кінцевих результатах своєї праці. 3. Конкретна реклама із вказівкою цін на основну продукцію, перелік ос-новних асортиментів випускаємої продукції та основних наданих послуг; режиму роботи й запрошення відвідати заклад. Ресторан 1 класу припускає гармонійність, комфортність і вибір послуг, різноманітні асортименти фірмовихстрав і виробів і напоїв складного готуван-ня. У ресторані проектуємо кондитерський цех на 3 тис.виробів по випічці тістечок для реалізації як у ресторані так і для продажу через торговельну мережу або під замовлення. Крім того, відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: - скласти виробничу програму закладу і встановити перелік виробничих цехів, провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів (розрахува-ти обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки, - розрахувати показники економічної ефективності

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок