Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Грабовенко Олексій"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка цеху консервів з сировини водного походження для ТОВ «РКЗ «Південний» у м. Білгород-Дністровський Одеської області
    (ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби та морепродуктів, 2023) Грабовенко Олексій
    Кваліфікаційна робота виконується в рамках міжкафедральної комплексної дипломної кваліфікаційної роботи, метою якої є розширення ТОВ «РКЗ «Південний» у м. Білгород-дністровський Одеської області з оцінкою якості рибних консервів та особливостями нетарифного регулювання при переміщенні через митний кордон України. У комплексній кваліфікаційній роботі задіяні студенти двох кафедр ОНТУ: кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів та товарознавства та митної справи. У даній кваліфікаційній роботі розроблено технологічні лінії з виробництва рибних консервів та розробки цієї роботи використані у КРБ здобувача Поліщука Вадима Андрійовича, СВО «бакалавр», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», освітньої програми «Комерційна діяльність та товарознавство і експертиза в митній справі». Кваліфікаційна робота, метою якої розробка цеху консервів з сировини водного походження для ТОВ «РКЗ «Південний» у м. Білгород-Дністровський Одеської області, складається з 8 розділів. У вступі розглянуті основні завдання, актуальність розробка цеху консервів з сировини водного походження та напрямки перспективного розвитку підприємства. В розділі «Стан проблеми та перспективи її вирішення» приведено обсяги вилову риби в Україні за останні роки та сегментація ринку рибної продукції, актуальність виробництва даного асортименту консервованої продукції. Оскільки кваліфікаційна робота є складовою частиною комплексної кваліфікаційної роботи бакалавра (КРБ) також показана необхідність виробництва саме вітчизняними підприємствами актуальних асортиментів конкурентоздатних рибних консервів з сировини океанічного промислу. В розділі «Техніко-економічне обґрунтування» приведено аналіз ринку рибної продукції, та проведений аналіз рибних провідних підприємств. В технологічному розділі представлені графік та програма роботи цеху, розробка технологічних схем всього проєктованого асортименту, обґрунтування вибору прийнятих технологічних рішень, розрахунок обладнання, розроблено схеми технохімічного контролю підприємства, також запроваджено систему НАССР для окремих технологічних операцій. Приділено увагу гігієнічним вимогам до території, генерального плану та планування заходів, реалізація яких гарантує безпечність для екології навколишнього середовища. Розрахована економічна ефективність технологічних розробок. Чистий прибуток, отриманий у результаті розробки рибоконсервного цеху, у розмірі 65322,63 тис. грн. що дозволить окупити капітальні вкладення сумою 174078,00 тис. грн. у межах нормативного терміну – 2,67 роки. Об’єм КРБ: 111 сторінок, 7 рисунків, 50 таблиць, 45 джерел інформації і 4 аркуші графічної частини.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок