Перегляд за Автор "Готко Максим"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження цукеркового виробництва з застосуванням потоково-механізованих ліній по виробництву цукерок з помадними корпусами «Помадно-сливові» та цукерок з начинками між шарами вафель «Арфа» в кондитерському цеху.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Готко МаксимСама поширена галузь в Україні це галузь кондитерська. Кондитерська галузь характерна тим, що постійно з'являються нові вироби, присутнє нове ціноутворення а висока рентабельність робить галузь поширеною в усьому світі. Розвиток галузі дуже сильний. Високий попит на продукцію робить зміни доволі швидкими та сприяє швидкому постачанню сировини на підприємство, але можна сказати, що сировина дорощує і тому її важче використовувати. Економічні зміни у ринку та сильна відкритість ринку нації ставить не зручні умови щодо виготовлення конкурентоспроможних кондитерських виробів. задовольняють потреби споживачів та мали перспективу на усіх ринках країни. В останній час виробництва роблять перебудову асортименту, які є значними, роблять нові технологічні картки, які дозволяють витиснути закордонну продукцію з зовнішнього ринку.