Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гордієнко, Л. Л."

Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз методів і моделей визначення та підвищення конкурентоспроможності підприємств
    (2017) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
    В умовах євроінтеграції України та загальних тенденцій глобалізації значно посилюється конкурентна боротьба.
  • Документ
    Аналіз факторів, які впливають на ефективність кадрового потенціалу організації
    (2020) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
    Кадрова складова потенціалу підприємства стала відігравати важливу роль у його діяльності: від рівня її використання та збалансованості залежать можливості досягнення конкурентних переваг, високі кінцеві показники, забезпечення сталого розвитку підприємства.
  • Документ
    Вимоги стейкголдерів, як критерії удосконалення ОК «Планування і контроль на підприємстві»
    (2021) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.
  • Документ
    Організація дистанційного навчання з вибіркових дисциплін
    (2019) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
    Розглянуті основні етапи процесу організації дистанційного навчання при вивченні студентами дисциплін вільного вибору. На кожному етапі можуть виникати певні проблеми, однак найбільшою проблемою залишається психологічний фактор - більшість студентів схильні до вибору легких у вивченні дисциплін та до дисциплін, які викладають менш вимогливі викладачі.
  • Документ
    Особливості впровадження контролінгу на борошномельних підприємствах
    (2019) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
    Борошномельно-круп’яна галузь України характеризується високою конкурентністю, яка за останні п’ять років лише посилилась, особливо на ринку борошна.
  • Документ
    Підвищення кваліфікації як інструмент створення конкурентних переваг підприємствами галузі хлібопродуктів
    (2017) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
    З посиленням конкурентної боротьби, як всередині країни, так і на зовнішніх ринках, українським підприємствам необхідно застосовувати стратегічний інструментарій для підвищення власної конкурентоспроможності. Основним стратегічним інструментом підвищення конкурентоспроможності підприємства є ефективна конкурентна стратегія, яка дозволить підприємству створити та підтримувати довготривалу конкурентну перевагу.
  • Документ
    Сучасні методи формування бюджетів просування
    (2016) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
  • Документ
    Сучасні проблеми управління конкурентоспроможністю підприємств борошномельної промисловості
    (2020) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
  • Документ
    Фактори зовнішнього середовища, що впливають на інвестиційну активність харчових підприємств
    (2018) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
    Результати аналізу визначених факторів зовнішнього середовища, що впливають на інвестиційну активність харчових підприємств, здебільшого, мають на неї зараз негативний вплив. В той же час, вплив цих факторів може бути відрегульований державою за допомогою правового та економічного механізмів.
  • Документ
    Щодо питань оптимізації логістичних витрат зернотрейдингових компаній
    (2019) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
    Актуальною стає дослідницька проблема формування методологічних основ з управління операційною логістичною діяльністю зернотрейдингової компанії при взаємодії з виробниками зерна, лінійними елеваторами, залізничним транспортом, портово-термінальними комплексами і водним транспортом.
  • Документ
    Щодо проблем дистанційного навчання при розробці курсової роботи
    (2017) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
    Метою даної роботи є дослідження методичних аспектів створення дистанційних модулів при розробці курсової роботи з метою підвищення ефективності підготовки студентів денної форми навчання.
  • Документ
    Інструментарій планування – складові системи контролінгу на харчових та переробних підприємствах
    (2021) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок