Перегляд за Автор "Гордієнко, Л. Л."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз методів і моделей визначення та підвищення конкурентоспроможності підприємств(2017) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.В умовах євроінтеграції України та загальних тенденцій глобалізації значно посилюється конкурентна боротьба.
- ДокументАналіз факторів, які впливають на ефективність кадрового потенціалу організації(2020) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.Кадрова складова потенціалу підприємства стала відігравати важливу роль у його діяльності: від рівня її використання та збалансованості залежать можливості досягнення конкурентних переваг, високі кінцеві показники, забезпечення сталого розвитку підприємства.
- ДокументВимоги стейкголдерів, як критерії удосконалення ОК «Планування і контроль на підприємстві»(2021) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.
- ДокументОрганізація дистанційного навчання з вибіркових дисциплін(2019) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.Розглянуті основні етапи процесу організації дистанційного навчання при вивченні студентами дисциплін вільного вибору. На кожному етапі можуть виникати певні проблеми, однак найбільшою проблемою залишається психологічний фактор - більшість студентів схильні до вибору легких у вивченні дисциплін та до дисциплін, які викладають менш вимогливі викладачі.
- ДокументОсобливості впровадження контролінгу на борошномельних підприємствах(2019) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.Борошномельно-круп’яна галузь України характеризується високою конкурентністю, яка за останні п’ять років лише посилилась, особливо на ринку борошна.
- ДокументПідвищення кваліфікації як інструмент створення конкурентних переваг підприємствами галузі хлібопродуктів(2017) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.З посиленням конкурентної боротьби, як всередині країни, так і на зовнішніх ринках, українським підприємствам необхідно застосовувати стратегічний інструментарій для підвищення власної конкурентоспроможності. Основним стратегічним інструментом підвищення конкурентоспроможності підприємства є ефективна конкурентна стратегія, яка дозволить підприємству створити та підтримувати довготривалу конкурентну перевагу.
- ДокументСучасні методи формування бюджетів просування(2016) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
- ДокументСучасні проблеми управління конкурентоспроможністю підприємств борошномельної промисловості(2020) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
- ДокументФактори зовнішнього середовища, що впливають на інвестиційну активність харчових підприємств(2018) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.Результати аналізу визначених факторів зовнішнього середовища, що впливають на інвестиційну активність харчових підприємств, здебільшого, мають на неї зараз негативний вплив. В той же час, вплив цих факторів може бути відрегульований державою за допомогою правового та економічного механізмів.
- ДокументЩодо питань оптимізації логістичних витрат зернотрейдингових компаній(2019) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.Актуальною стає дослідницька проблема формування методологічних основ з управління операційною логістичною діяльністю зернотрейдингової компанії при взаємодії з виробниками зерна, лінійними елеваторами, залізничним транспортом, портово-термінальними комплексами і водним транспортом.
- ДокументЩодо проблем дистанційного навчання при розробці курсової роботи(2017) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.Метою даної роботи є дослідження методичних аспектів створення дистанційних модулів при розробці курсової роботи з метою підвищення ефективності підготовки студентів денної форми навчання.
- ДокументІнструментарій планування – складові системи контролінгу на харчових та переробних підприємствах(2021) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.