Перегляд за Автор "Гончарук Олександр Віталійович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт системи технологічного кондиціювання повітря з застосуванням інноваційних технологій цеху з переробки молока «Молокія», м. Тернопіль(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2024) Гончарук Олександр ВіталійовичКваліфікаційна робота бакалавра «Проєкт системи технологічного кондиціювання повітря з застосуванням з застосуванням інноваційних технологій цеху з переробки молока «Молокія», м. Тернопіль» » складається з: 78 -сторінки тексту, 12-рисунків, 23-таблиці, 16 посилань на літературні джерела». У даній кваліфікаційні роботі розроблена система технологічного кондиціювання повітря з застосуванням інноваційних технологій цеху з переробки молока .Южний. Підібрана центральна система кондиціювання повітря з підвищенною фільтрацією КЦКПА та в ній інноваційні повітронагрівач з обводним каналом та повітроохолоджувач. Основна задача : підтримка параметрів в молочному цеху В роботі проведений розрахунок процесів кондиціювання повітря для збереження виробництва холоду: вибір розрахункових параметрів внутрішнього й зовнішнього повітря для технологічного кондиціювання та проведений ; розрахунок тепловологісного навантаження ; обґрунтування вибору і підбір обладнання для технологічного кондиціювання повітря. Ключові слова: системи кондиціювання, система кондиціювання, повітроохолоджувач, повітронагрівач теплоутилізатор
- ДокументРозробка системи кондиціювання і вентиляції повітря для камер дозрівання та зберігання твердих сирів продуктивністю 5 тони на добу, м. Миколаїв(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2022) Гончарук Олександр ВіталійовичТехнологія молока і молочних продуктів – це сукупність знань про сучасні способи переробки молочної сировини з метою одержання продуктів високої якості. Сутність технології полягає у дотриманні та розробленні основних принципів та схем виробництва у сукупності з великою кількістю взаємопов’язаних явищ та процесів, що проходять під впливом технологічних факторів. Технологія молока і молочних продуктів, як і сама молочна галузь, поділяються за такими напрямками: - виробництво незбираномолочих продуктів (виробництво питних видів молока, сметани, сиру кисломолочного, кисломолочних напоїв, морозива); - маслоробство (виробництво різних видів масла: вершкового, кисловершкового традиційного та нетрадиційного хімічного складу); - сироробство (виробництво натуральних сирів: твердих, м'яких, напівтвердих, перероблених тощо); - виробництво молочних консервів (згущені стерилізовані, згущені з цукром та сухі молочні консерви); - виробництво дитячих молочних продуктів (рідких, пастоподібних, рідких); - переробка вторинної молочної сировини (виробництво сухої вторинної сировини, казеїну та інших білкових концентратів, замінників незбираного молока, знежирених молочних продуктів тощо).