Перегляд за Автор "Гончаренко, Т. Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПоліфункціональна добавка з насіння олійних культур для збагачення м'ясних паштетів(2020) Верченко, М.; Гончаренко, Т. Ю.; Топчій, О. А.; Котляр, Є. О.На основі аналізу наукових публікацій та власних досліджень вивчено властивості різних видів насіння олійних культур, відібрано найбільш перспективні для використання в технологіях м’ясних продуктів види насіння. Проведено моделювання складу суміші насіння. Проаналізовано функціонально-технологічні властивості насіннєвої сировини та встановлена можливість модифікації культур шляхом механодеструкції. Проведено органолептичну оцінку модельних зразків м’ясних паштетів.