Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Голубенко Анастасія"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Обґрунтування стратегії підвищення прибутковості діяльності підприємств молокопереробної галузі
    (ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2023) Голубенко Анастасія
    Мета роботи є обґрунтування теоретичних та практичних аспектів підвищення прибутковості підприємств молокопереробної галузі у сучасній ринковій економіці. Відповідно до мети перед нами були поставлені наступні завдання: - надати загальну техніко-економічну характеристику діяльності ПАТ «Житомирський маслозавод» та ТОВ «Ласунка»; - оцінити конкурентоспроможність підприємств методом Дельфі; - визначити стратегічні напрями підвищення прибутковості підприємств молокопереробної галузі; - розрахувати вплив запропонованих проєктів на показники діяльності підприємств. Об’єктом роботи є процес забезпечення прибутковості ПАТ «Житомирський маслозавод» та ТОВ «Ласунка». Предметом роботи є розробка проєктів, щодо підвищення прибутковості на основі аналізу фінансових показників. У результаті роботи було запропоновано шляхи підвищення прибутковості підприємств молокоперобної галузі на основі аналізу фінансових показників компаній; обґрунтовано доцільність впровадження та використання запропонованих проєктів щодо доцільності механізації технологічних процесів та виготовлення нового виду продукції.
  • Документ
    Розробка технології виробництва ферментованих фруктових соків
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2023) Голубенко Анастасія
    Удосконалення технології приготування ферментованих фруктових соків є актуальною проблемою, вирішення якої дозволить отримати ферментований натуральний продукт оздоровчого харчування, розширити асортиментну лінію харчових продуктів з високою біологічною цінністю.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок