Перегляд за Автор "Головко, Т. М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКонцепція технологій харчових продуктів для вирішення проблеми дефіциту ессенціальних мікронутрієнтів(2018) Погожих, М. І.; Головко, Т. М.Запропоновано концепцію з подолання дефіциту ессенціальних мікронутрієнтів в організмі людини, яка полягає в створені таких харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти, які б забезпечували динамічний баланс з надходження, засвоєння, депонування та виведення з організму мінеральних речовин.
- ДокументОбґрунтування раціональних режимів термічної обробки формованих виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного(2018) Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.Представлені результати дослідження раціональних режимів теплової обробки формованих виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного. Дані дослідження показують вплив способу термічної обробки на вихід готової продукції і органолептичні показники.
- ДокументОбґрунтування способів посолу та обробки прісноводної риби(2018) Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Крикуненко, Л. О.Вивчення процесу посолу риби на даний час є досить актуальною темою, як у теоретичному так і в експериментальному виді. Нажаль в останні роки ми можемо спостерігати виникнення випадків захворювання людей після споживання рибної продукції.