Перегляд за Автор "Геращенко, О. Є."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Local Food» – основа здорового меню сучасного ресторану(2021) Ткачук, О. В.; Геращенко, О. Є.; Лебеденко, Т. Є.Стаття присвячена дослідженню української та інших локальних, автентичних кухонь Одеської області, їх аналізу з точки зору розробки здорового меню сучасного ресторану, можливості його урізноманітнити оригінальними, смачними, корисними стравами, тими, що здатні зміцнювати імунітет, позитивно впливати на здоров'я людини, а також продовжувати працювати під час карантину на місцевій сировини. Розглянуто можливість ресторанному бізнесу стати майданчиком для спілкування з питань збору інформації щодо традицій приготування національних страв, популяризації їх переваг з огляду смакових характеристик, користі для організму людини. Це дозволить напрацювати для себе клієнтську базу та виконувати соціальну функцію по вирішенню проблеми дефіциту спілкування населення під час ізоляції, зняття стресових станів тощо.