Перегляд за Автор "Гатило Аліна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції онлайн ресторану в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Гатило АлінаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги за-кладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного го-сподарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформо-вано унікальну торгову пропозицію онлайн ресторану здорового харчування «Healthy Food» в м. Одеса. «Healthy Food» представляє собою доставку правильного харчування з комплексом різних раціонів для споживачів, які стежать за своїм здоров'ям, фігурою чи формою. Основна ідея проекту – надати послуги харчування спожива-чам які бажають харчуватися правильно, завжди бути впевненим у собі, у своєму тілі та самопочутті. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економі-чні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.