Перегляд за Автор "Ганган Вікторія Георгіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження сучасних технологій тістоприготування по виробництву хліба гірчичного 0,5 кг та булочок молочних в/г 0,2 кг в пекарні м. Біляєвка Одеської області(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2022) Ганган Вікторія ГеоргіївнаУ всі часи хліб користувався попитом і звичайно майбутнє у цього продукту є. Кожен день в Україні продається велика кількість хлібобулочних виробів на суму приблизно 87,5 млн. грн., що означає стабільність даного бізнесу. У пекарень малого рівня набагато більше можливостей до розвитку, за рахунок швидкої пристосованості до мінливих потреб даного ринку, легше розширювати і змінювати асортимент, ніж у великих підприємств, що профілюються на хлібобулочних виробах. Міні – пекарня – це підприємство лімітованого типу, яке спеціалізується на продажу і випічці хлібобулочних виробів. Воно може бути у вигляді невеликого кондитерського цеху, маленької фірми. Актуальність бізнесу на випічці – велика, та як цей продукт користується незмінним попитом. Основне завдання пекарні – знайти свого споживача. Конкурувати з великими виробництвами досить легко. Пекарня здатна випускати найрізноманітнішу продукцію – багети, булочки для гамбургерів, хлібобулочні вироби дієтичного та лікувально – профілактичного призначення, а також національні сорти хліба. Ліцензування хлібопекарського бізнесу уже скасовано. Міні – пекарня буде займатися виготовленням хліба та хлібобулочних виробів. Бажано забезпечити її цілодобове функціонування, щоб до споживача завжди надходила свіжа продукція. Пекарні слід спочатку визначитися зі спеціалізацією – який хліб випікати. Зрозуміло, що це повинен бути зовсім інший асортимент, ніж у сусідній пекарні