Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Вoлoшенкo, О. С."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз споживчих властивостей цільнозернового борошна
    (2020) Жигунoв, Д. О.; Вoлoшенкo, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Марченкoв, Д. Ф.; Батащук, А. Г.
    Мета даної роботи - дослідження споживчих властивостей цільнозернового борошна, отриманого за різними технологіями.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок