Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "В. Т. Свистун, О. М. Бєлошапко"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    УПРАВЛІННЯ ХАРЧОВИМ ВИБОРОМ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ
    (2018) В. Т. Свистун, О. М. Бєлошапко
    Важливою складовою здорового способу життя є раціональне харчування, яке допомагає підт-римувати високий рівень життєдіяльності. Стаття присвячена аналізу харчування студентів вищоїшколи, визначення акцентів формування свідомого ставлення до харчування як фактора збереженняздоров’я і високої працездатності. Проведено розрахунок вартості «Тарілки здорового харчування»для студентів. Проведено аналіз даних сучасної наукової літератури з проблеми впливу харчуванняна стан здоров’я студентів. Виявлено низький рівень вмінь і навичок студентів в організації власногохарчування. З’ясовано, що більша частина студентської молоді не звертає увагу на калорійність, енер-гетичну цінність харчового раціону, що призводить до зниження працездатності та поганого самопо-чуття. Запропоновано шляхи підвищення рівня знань з практичної нутріціології студентів вищої школияк ефективної умови покращання стану їхнього здоров’я.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок