Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "В. А. Хомічук,, О. І. Бескровний, В. В. Макаринський"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    МОДЕЛЮВАННЯ І ОБҐРУНТУВАННЯ РОБОЧОГО ПРОЦЕСУ ПЛАСТИФІКАТОРА ВВ-ПМЛ
    (2016) В. А. Хомічук,, О. І. Бескровний, В. В. Макаринський

    я. У статті досліджено робочий процес пластифікації кондитерських мас у пластифікаторі ВВ-ПМЛ.
    Розглянуто реологічну модель руйнування кондитерських блоків під дією динамічного навантаження у маслорізці
    пластифікатора ВВ-ПМЛ у вигляді диференціального рівняння. За цією моделлю одержано розрахункові залежності
    напружень від швидкості ударяючої маси, які дозволяють визначити конструктивні характеристики механічного об-
    ладнання та параметри процесів. Запропоновано нестаціонарну модель механізму прогрівання кондитерських мас з
    реологічними параметрами, залежними від температури та показано, що процес прогрівання визначається як внутріш-
    німи, так і зовнішніми термічними опорами. Побудовано статистичну модель процесу аерування кондитерської маси,
    на основі якої установлено, що оптимальними характеристиками процесу аерування даного кондитерського жиру є:
    час вимішування – від 570 до 600 с; температура води у сорочці – від 39 до 40 С. Методами чисельного моделювання
    показано: рух лопаті пластифікатора ВВ-ПМЛ є динамічно стійким; перемішування відбувається значно інтенсивніше
    при куті нахилу лопатей змішувача до осі валу 60 та наявності отворів. Визначено оптимальну форму отворів та їх
    площу у лопатях змішувача.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок