Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Вітенко Оксана"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка проекту літнього навчально-наукового ресторану «112» у внутрішньому дворі університету
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Вітенко Оксана
    Навчально-виробнича лабораторія «Навчальний ресторан 112» знаходиться у місті Одеса за адресою вулиця Канатна 112. Лабораторію було відкрито 15 вересня 2017 року на кафедрі. Отже наш проект спрямований на подальший розвиток і вдосконалення виробництва та обслуговування Ресторану 112. Цей проект має на меті збільшення кількості посадочних місць та розвантаження залу, створення комфортної та привабливої атмосфери для споживачів, шляхом організації внутрішньому дворі університету прилеглої до Ресторану 112 літнього майданчику. Де гості закладу зможуть не тільки насолодитися їжею, а й відпочити на свіжому повітрі, поновлювати сили на перервах між заняттями. Зал ресторану 112 вміщує 64 посадочних місць, ми в свою чергу збільшуємо виробничу потужність закладу на 45 місць літнього майданчика. Отже, тепер загальна кількість посадочних місць становить 109. А також було розроблене нове меню вільного вибору для Ресторану 112. Також нами було розраховане меню з широким асортиментом, корисних та поживних закусок, перших страв, холодних і других страв які будуть реалізуватися через лінію роздачі і споживатися в залі. Проведено аналіз смакових вподобань студентів та викладачів, що дозволило розробити сучасне, цікаве меню для літнього майданчика. Виробничі приміщення Ресторану 112 укомплектовані новітнім устаткуванням, для того, щоб переконатися, що воно буде працювати ефективно та впорається з великим виробництвом страв та напоїв були проведені проектні розрахунки виробничих цехів та інших приміщень. В результаті для реалізації та збільшення ефективності виробництва було здійснено перепланування виробничої бази, організація виробничих ліній та ділянок, а в рамках технічного переозброєння, встановлено високотехнологічне обладнання. Вважаємо, що в результаті здійснених технологічних та об’ємно-планувальних робіт заклад зможе прийняти та обслужити більшу кількість студентів і викладачів, адже з нового навчального року планується очне навчання і чисельність гостей закладу значно збільшиться. В результаті проектування з’являється ще одне місце реалізації продукції, а отже збільшується пропускна спроможність, нове меню зацікавить споживачів, комфортні умови організації споживання сприятимуть популярності закладу , а отже дозволить підвищити його показники економічної діяльності.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок