Перегляд за Автор "Відоменко, І. О."
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз методів і моделей визначення та підвищення конкурентоспроможності підприємств(2017) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.В умовах євроінтеграції України та загальних тенденцій глобалізації значно посилюється конкурентна боротьба.
- ДокументВимоги стейкголдерів, як критерії удосконалення ОК «Планування і контроль на підприємстві»(2021) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.
- ДокументДослідження механізмів формування інвестиційної стратегії підприємств ресторанного господарства(2020) Відоменко, І. О.; Мазур, К. С.
- ДокументОрганізаційно-економічний механізм реалізації стратегії конкуренції підприємств борошномельної промисловості(Одеса, Ін-т проблем ринку та екон.-екол. дослідж., 2005) Відоменко, І. О.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю - 08.07.01 - Економіка промисловості. Дисертацію присвячено розв’язанню теоретико-методологічних та прикладних проблем ведення конкурентної боротьби борошномельними підприємствами в умовах ринку. Основна увага приділена розробці складових організаційно-економічного механізму реалізації стратегії лідирування у витратах для підприємств борошномельної промисловості: 1) критеріїв оцінки управлінських рішень; 2) методів калькулювання собівартості продукції підприємств борошномельної промисловості; 3) економіко-математичної моделі оптимального плану виробництва борошна; 4) організаційної структури, яка складається зі стратегічних господарських центрів, центрів прибутку та центрів витрат; 5) підконтрольних показників; 6) положення про групу забезпечення реалізації стратегії лідирування у витратах в рамках ПЕВ та посадової інструкції менеджера, що забезпечує реалізацію стратегії лідирування у витратах.
- ДокументОсобливості впровадження контролінгу на борошномельних підприємствах(2019) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.Борошномельно-круп’яна галузь України характеризується високою конкурентністю, яка за останні п’ять років лише посилилась, особливо на ринку борошна.
- ДокументПідвищення кваліфікації як інструмент створення конкурентних переваг підприємствами галузі хлібопродуктів(2017) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.З посиленням конкурентної боротьби, як всередині країни, так і на зовнішніх ринках, українським підприємствам необхідно застосовувати стратегічний інструментарій для підвищення власної конкурентоспроможності. Основним стратегічним інструментом підвищення конкурентоспроможності підприємства є ефективна конкурентна стратегія, яка дозволить підприємству створити та підтримувати довготривалу конкурентну перевагу.
- ДокументСучасні методи формування бюджетів просування(2016) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.
- ДокументСучасні проблеми управління конкурентоспроможністю підприємств борошномельної промисловості(2020) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.
- ДокументТенденції та проблеми розвитку логістики в Україні(2018) Відоменко, І. О.; Кондратюк, Н. С.В сучасних умовах мінливого середовища для виживання у висококонкурентному середовищі підприємства повинні приділяти багато уваги питанням ефективності поточної та оперативної діяльності. Одним із найбільш дієвих інструментів для цього є логістичний підхід до управління підприємством. Саме тому обрана тема дослідження, присвячена питанням аналізу розвитку логістики в Україні, є актуальною.
- ДокументФактори зовнішнього середовища, що впливають на інвестиційну активність харчових підприємств(2018) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.Результати аналізу визначених факторів зовнішнього середовища, що впливають на інвестиційну активність харчових підприємств, здебільшого, мають на неї зараз негативний вплив. В той же час, вплив цих факторів може бути відрегульований державою за допомогою правового та економічного механізмів.
- ДокументФормування системи інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств виноробної галузі(2020) Відоменко, І. О.; Проданова, Г. О.
- ДокументЩодо питань оптимізації логістичних витрат зернотрейдингових компаній(2019) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.Актуальною стає дослідницька проблема формування методологічних основ з управління операційною логістичною діяльністю зернотрейдингової компанії при взаємодії з виробниками зерна, лінійними елеваторами, залізничним транспортом, портово-термінальними комплексами і водним транспортом.
- ДокументЩодо проблем дистанційного навчання при розробці курсової роботи(2017) Гордієнко, Л. Л.; Відоменко, І. О.Метою даної роботи є дослідження методичних аспектів створення дистанційних модулів при розробці курсової роботи з метою підвищення ефективності підготовки студентів денної форми навчання.
- ДокументІнструментарій планування – складові системи контролінгу на харчових та переробних підприємствах(2021) Відоменко, І. О.; Гордієнко, Л. Л.; Леонова, Л. Є.