Перегляд за Автор "Вєтров, Д.І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМета і завдання навчальної дисципліни «Кондиціювання води у виробництві напоїв»(2014) Коваленко, О.О.; Вєтров, Д.І.; Коваленко, І.В.Навчальна дисципліна «Кондиціювання води у виробництві напоїв» є новою дисципліною, яка згідно з освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра за напрямом «Харчові технології та інженерія» відноситься до рекомендованих дисциплін вільного вибору студента професійного спрямування «Технології продуктів бродіння і виноробства». Метою викладання начальної дисципліни «Кондиціювання води у виробництві напоїв» є набуття студентами базових знань із сучасних технологій покращення якості природних вод, необхідних для прийняття інженерних рішень при розробці технологічних схем, а також проектуванні і реконструкції технологічних ліній і цехів підприємств з виробництва алкогольних і безалкогольних напоїв.