Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Воробйова Олександра Олександрівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка меню для шкільного харчування з урахуванням сучасних вимог: страви з м’яса птиці.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Воробйова Олександра Олександрівна
    Забезпечення дітей у закладах загальної середньої освіти повноцінним та збалансованим харчуванням є одним із ключових чинників формування здорового способу життя. У шкільному віці раціон має повністю відповідати потребам організму, що активно росте, надаючи достатню кількість білків, жирів, вуглеводів, а також вітамінів і мінералів. Одним із головних джерел якісного білка для дітей є м’ясо птиці. Страви з птиці мають високу популярність у шкільному харчуванні завдяки приємному смаку, легкому засвоєнню, високій поживній цінності та доступності. Курятина й індичатина мають меншу жирність порівняно з іншими видами м’яса, що робить їх ідеальними для дитячого харчування. При цьому важливу роль відіграє не лише якість сировини, а й дотримання сучасних технологічних стандартів приготування, правильна кулінарна обробка та виконання санітарногігієнічних вимог.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок