Перегляд за Автор "Волчок, О. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз тепловлаговиділень у повітряне середовище консервних підприємств(2020) Волчок, В. О.; Волчок, О. В.; Раснюк, В. С.Протягом двох сезонів переробки фруктів і овочів проводилися спостереження і реєстрація роботи технологічного обладнання консервних підприємств півдня України. В результаті отримані значення тепловиділень технологічного обладнання консервних підприємств, знайдені на основі вимірювання величини і температур теплопередаючих поверхонь, порівняння з їх паспортними даними, з урахуванням необхідної технологічної температури обробки продукту. Проаналізовано можливі відхилення в результаті проведених вимірювань.
- ДокументОтримання біогазу з поновлюваної сировини(2017) Волчок, В. О.; Волчок, О. В.; Лазакович, В. О.Розглянуто основні переваги біопалива, отриманого шляхом переробки відходів, та недоліки, які належить подолати.