Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Волотко Олексій"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Управління розвитком м’ясопереробних підприємств на основі диверсифікації виробництва
    (ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2024) Волотко Олексій
    КРМ містить 119 сторінок, 53 таблиці, 5 рисунків, список використаних джерел з 40 найменувань, 16 додатків. Метою роботи є дослідження теоретико-методичних та прикладних основ управління розвитком підприємств м’ясопереробної галузі шляхом диверсифікації виробництва в сучасних умовах. Об’єктом дослідження є процес диверсифікації діяльності сучасного м’ясопереробного підприємства. Предметом дослідження є теоретико-методичні та прикладні основи управління розвитком підприємств м’ясопереробної галузі в сучасних умовах господарювання. Завданням роботи передбачено дослідити концептуальні основи та методологічні підходи до управління розвитком підприємства через диверсифікацію виробництва; окреслити механізм та принципи диверсифікації діяльності м’ясопереробних підприємств; здійснити аналіз поточного стану та перспектив розвитку ринку м’ясних продуктів в Україні в сучасних умовах; провести комплексну оцінку внутрішніх і зовнішніх факторів функціонування м’ясопереробних підприємств, використовуючи техніко-економічні показники за кілька років; визначити ключові напрями диверсифікації виробничої діяльності м’ясопереробних підприємств у контексті сучасних викликів; розробити практичні рекомендації щодо впровадження заходів з диверсифікації діяльності для забезпечення їх сталого розвитку. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації щодо основних векторів диверсифікації виробництва підприємств м’ясопереробної галузі України. Одержані результати можуть бути використані на м’ясопереробних підприємствах як заходи щодо вдосконалення їх роботи. Рік виконання роботи 2024. Рік захисту роботи 2024.
  • Документ
    «Інноваційний розвиток підприємства та шляхи його забезпечення на підприємстві ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат»
    (ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2023) Волотко Олексій
    Кваліфікаційна робота бакалавра містить 119 сторінок, 37 таблиць, 6 рисунків, список використаних джерел з 33 найменувань, 9 додатків. Метою виконання випускної роботи є оцінка економічної ефективності інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості в м'ясопереробній галузі та пізнання можливостей підвищення ефективності функціонування м'ясної промисловості на рівні технічних, управлінських та організаційних досягнень, прогресивного досвіду та системних знань, що відповідають вимогам сучасності та національно економічній системі.. Мета роботи обумовила вирішення наступних завдань: вивчити теоретичні засади інноваційної діяльності підприємств; узагальнити техніко-економічна характеристика діяльності виробничої діяльності ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат»; здійснити оцінку ефективності інноваційного проєкту виробництва нового продукту на ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат». Об'єктом дослідження є господарська діяльність ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат». Предметом дослідження є визначення шляхів інноваційного розвитку ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат». За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та пропозиції подальшого інноваційного розвитку ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат». Отримані результати можуть бути використані підприємством у подальшої виробничо-господарської діяльності.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок