Перегляд за Автор "Власюк, К. В."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ144038 Спосіб приготування купажованої рослинної олії(2020) Котляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Власюк, К. В.; Касьян, С. С.Спосіб приготування купажованої рослинної олії, що включає змішування гарбузової та рижієвої олій і наступне перемішування їх при заданій температурі, який відрізняється тим, що рафіновані та дезодоровані гарбузову і рижієву олії беруть у масовому співвідношенні 72:28 або 85:15 і забезпечують використання термічної обробки страв.
- ДокументКондиціонування повітря в робочій зоні – користь чи шкода здоров’ю?(2018) Власюк, К. В.Для підтримки процесів теплообміну організму з навколишнім середовищем, нормального самопочуття людини, підвищення працездатності необхідно створювати у приміщенні відповідні комфортні умови: температуру, відносну вологість й швидкість руху повітря, очищення повітря від бруду, забезпечення вмісту приблизно 20% кисню. Одним із заходів для цього є використання сучасного професійного кліматичного обладнання.
- ДокументПорушення протипожежного режиму в малих закладах громадського харчування(2019) Власюк, К. В.; Фесенко, О. О.Розглянуто поширені порушення пожежної безпеки в закладах громадського харчування, які розташовані переважно у курортних зонах і швидко споруджені з різних будівельних матеріалів, переважно дешевих та неякісних, з метою тимчасового перебування під час проведення ярмарок, фестивалів тощо.
- ДокументРежим захисту цивільного населення – надзвичайна ситуація(2019) Власюк, К. В.Українське законодавство у сфері надзвичайних режимів у цілому відповідає міжнародним та європейським нормам, але сам процес виконання законодавчих вимог потребує проведення роз’яснювальної роботи серед громадського населення України.
- ДокументСкраб на основі виноградного порошку з мінеральними ексфоліантами(2018) Власюк, К. В.; Ульян, О. О.Метою сучасних косметичних засобів для догляду за шкірою є підтримка шкіри у здоровому стані у поєднанні з привабливим та здоровим зовнішнім виглядом. З урахуванням цих вимог косметична промисловість веде постійний пошук активних інгредієнтів і рецептурних рішень.
- ДокументІнноваційний сучасний напрямок – гастрономічні фестивалі(2019) Власюк, К. В.