Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Виползов Андрій Сергійович"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєктування потоково-механізованих ліній по виробництву хліба Шулявского подового 1,0 кг та батонів міських в/г 0,4 кг в хлібопекарному цеху м. Кодима Одеської області.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2022) Виползов Андрій Сергійович
    Сьогодні населення України забезпечується хлібом високомеханізованими підприємствами Укрхлібпрому, їх 384 (входять до складу 201 відкритого акціонерного товариства ); Укоопспілки, що об’єднує 558 хлібозаводів; Укрпродспілки, до якої входять 58 хлібозаводів потужністю 10-30 т на добу, а також пекарні, які виробляють від 0,2 до 3 т хлібних виробів на добу. Зі всього об’єму хліба більше 68% виробляють потужні підприємства Укрхлібпрому, 6,9% - Укроперації, 0,8% - Укрпродспілки і 17,2% - пекарні. Останнім часом спостерігається зростання питомої ваги продукції, що виробляють потужні підприємства. Це пов’язано з вищою якістю і конкурентоздатною ціною на виробі цих підприємств. Зниження загального виробництва і споживання хліба населенням в Україні пояснюється погіршенням його економічного становища, підвищення цін на хліб, раціональнім використанням хліба(він використовується лише для харчування), розвиток домашнього хлібопечення і міні-пекарень. Відбулися зміни і в асортименті хлібних виробів. У загальному об’ємі виробництва хліба із суміші житнього обдирного і пшеничного сортового борошна складає 38, із пшеничного борошна І сорту - 29, булочні та здобні вироби - 11, бубличні вироби – 0,5; сухарні – 0,1; інші – 0,6%; Дещо розширюється випуск заварних виді хліба. Значно зменшилось виробництво здобних, бубличних, сухарних виробів, хоча асортимент їх розширився за рахунок розроблення нових видів з поліпшеним складом рецептури.
  • Документ
    Розробка системи кондиціювання і вентиляції для повітря для туристичного клубу на 104 відвідувачів, м. Хмельницький
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2024) Виползов Андрій Сергійович
    Кондиціювання повітря — це надання йому і автоматична підтримка необхідних тепловологісних якостей. При цьому на відміну від загально обмінної вентиляції і опалювання при кондиціонуванні протягом круглого року і особливо в теплий час в приміщенні можна підтримувати будь-які параметри внутрішнього повітря, незалежно від зовнішніх метеорологічних умов і змінних надходжень в приміщення тепла і вологи. Комплекс технічних засобів за допомогою яких здійснюється кондиціонування повітря називається системою кондиціонування повітря (СКП). У СКП входять устаткування для здійснення всіляких процесів обробки повітря, його переміщення і розподілу, джерела тепло - і холодопостачання, засоби автоматичного регулювання, дистанційного керування і контролю, насоси і трубопроводи, місцеві підігрівачі, осушувачі і зволожувачі, а також допоміжне електроустаткування. Основні вимоги до систем кондиціонування повітря. Санітарно-гігієнічні вимоги: − забезпечення в приміщеннях метеорологічних умов, що регламентуються нормами; − швидкість і напрями випуску повітря, а також різниця температур між повітрям в приміщенні і повітрям, що подається, розташування розподільників повітря і витяжних отворів мають бути такими, аби в зоні перебування людей були відсутні місцеві шкідливі або неприємні струми повітря і застійні місця; − зниження шуму в приміщеннях до рівня, що не непокоїть людей; − запобігання проникненню і поширенню шкідливостей, поганих запахів або шуму з одних приміщень в інші.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок